Get Adobe Flash player

Emisia în direct str. C. Stamati, 2/1

Emisia în direct str.Vierilor, 23

Contacte: 

Constructii: Gsm: 069138877

                     Tel.:  022 854765

                     Fax:  022 854762

mun. Chisinau, str. Maria Dragan 2/1A


STIMAŢI VIZITATORI ! Vă salută colectivul Companiei Stilconstruct şi Vă invităm să faceţi cunoştinţă  cu activitatea întreprinderii,  sperăm ca  această  prezentare să vă determine de a deveni CLIENŢII Companiei noastre.

Сompania Stilconstruct, activează cu succes mai bine de 10 ani, pe piaţa construcţiei din Republica Moldova. În acest scurt timp compania s-a poziţionat la un nivel înalt, dînd dovadă de profesionalizm, calitate înaltă a construcţiilor, preţuri avantajoase şi finasarea construcţiilor la termenii stabiliţi. Pe perioda de activitate a dat dovadă de o dezvoltare dinamică, au fost executate peste 30 de obiective, blocuri locative, case de locuit, obiective de menire socio- culturale, spaţii comerciale, oficii.

Suntem o companie în permanentă ascensiune care pe parcursul anilor a cîştigat încrederea multor clienţi graţie calităţii lucrărilor prestate.

Pentru Stilconstruct calitatea este cartea de vizită, punctul de reper în toate începuturile. În cadrul companiei sunt angajaţi specialişti de înaltă calificare cu experienţă în domeniu. Calitatea este fundamentul, pe baza căruia ne-am creat un nume şi am obţinut respectul partenerilor şi al clienţelor întreprinderii noastre.

Compania dispune de propria bază de echipamente şi utilaje moderne. Resursele proprii ne permit să realizăm cu succes cele mai complexe lucrări, începînd de la lucrări de terasament pînă la lucrările de finisare termo.

Actualmente sunt date în exploatare :

Afacerea întreprinderii a demarat cu construcţia blocului locativ din str. Unirii, 20, com. Stăuceni, cu  386 de apartamente finisate la cheie. Anume varianta finisată este o trăsătură caracteristică a companiei Stilconstruct. Sîntem prima şi unica companie, pe piaţa Republicii Moldova, care construieşte apartamente la cheie, oferind clienţilor o alegere perfectă pentru un trai decent şi confortabil.

Termenul de executare a proiectului: martie 2008 - mai 2010.

Blocul locativ din sectorul Buiucani, str. Alba Iulia, nr. 194/3,  intr-o zonă curată şi liniştită. Casa este construita după un proiect original, de lux, dar, în acelaşi timp, accesibil . Imobilul este realizat cu materiale de finisaj moderne şi are 60 de apartamente cu 1,2,3 – odăi,  curte amenajată cu terenuri de joacă pentru copii.

Termenul de executare a proiectului: octombrie 2011 - noiembrie 2012.

Blocul locativ din com. Stăuceni, str. Unirii 20/2, un proiect în stil european amplasat într-o zonă ecologică, cu apartamente la cheie, parcare subterană şi infastructură dezvoltată. Acest proiect este interesant prin preţ accesibil şi calitate. Finalizat.

Blocul locativ din str. Columna, 144E, sect. Rîşcani, mun. Chişinău (CENTRU), cu 11 nivele locative şi doar 45 de apartamente, cu curtea izolată dotată cu teren de joacă pentru copii şi zonă de odihnă. Blocul va fi transmis in varianta albă, calitate superioară. Finalizat.

Actualmente în derulare:

Blocul locativ din str -la Vierilor, 23, com. Stăuceni, mun. Chişinău, cu 12 nivele locative, numai 48 de apartamente, ogradă privată cu teren de joacă şi zonă de odihnă. Blocul urmează să fie transmis în varianta alba, calitate superioară.

 

 Dorim să facem clientul să se simtă ca într-o familie atunci când decide să cumpere un apartament şi vom avea grijă să îi ascultăm sugestiile, să-i îndeplinim dorinţele, să facem tot ce ne stă în putere pentru a fi cei mai buni.

Avem 3 vizitatori și nici un membru online

Submit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to BobrdobrSubmit to MoymirSubmit to OdnoklassnikiSubmit to Vkcom