Get Adobe Flash player

Emisia în direct str. C. Stamati, 2/1

Emisia în direct str.Vierilor, 23

companyDatorită experienţei acumulate de-a rândul anilor compania Stilconstruct, la moment poate efectua lucrări de acoperire de orice complexitate, indiferent dacă este nevoie pentru construcţii civile, industriale sau pentru o mansardă.

Odată cu lucrările de acoperire se efectuează şi lucrările de hidroizolare, termoizolare şi desigur izolarea fonică ce este un factor important pentru mansarde. Ultimii ani compania Stilconstruct pune un accent deosebit pe tehnologiile folosite în lucrările de acoperire, care ar urma la micşorarea pierderii de căldură, şi crearea a unui microclimat plăcut şi confortabil pentru clienţii săi.

Materialele de acoperire folosite sunt diverse, ţiglă metalică, ceramică, ondulin etc. Indiferent de complexitatea lucrărilor se va opta pentru materialele de acoperire potrivite la cerinţele şi dorinţele clientului. Odată cu instalarea acoperişului se va efectua instalarea sistemei de ventilare şi scurgere, astfel evitându-se investiţiile ulterioare pentru aceste lucrări.

Avem 32 vizitatori și nici un membru online

Submit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to BobrdobrSubmit to MoymirSubmit to OdnoklassnikiSubmit to Vkcom