Get Adobe Flash player

Emisia în direct str. C. Stamati, 2/1

Emisia în direct str.Vierilor, 23

companyUn element important la care se atrage atenţia sunt lucrările de faţadă, mai ales în cazul construcţiilor industriale, deoarece faţada formează prima impresie şi ce-a mai valoroasă a clientului vizavi de agentul economic. Din această cauză compania Stilconstruct pune un accent important asupra acestor lucrări.

Mai mult ca atât pentru a beneficia de o faţadă potrivită pentru începutul sezonului de business, de obicei primăvară, lucrările pot demara şi iarna datorită materialelor calitative şi tehnologiilor avansate care se folosesc. De asemenea pentru doritorii de a efectua şi încălzirea faţadei oferim mai multe metode în dependenţă de rezultatele dorite şi gradul de uzură a construcţiei.

Materialele care se folosesc în timpul lucrărilor sunt rezistente la condiţiile climaterice agresive astfel oferind o durată maximă de funcţionare, astfel evitându-se investiţiile de către clienţi pe viitor.

Indiferent dacă aveţi nevoie de lucrări cosmetice, capitale sau doar pregătirea şi vopsirea faţadei, toate serviciile se vor îndeplini în termenul stabilit şi respectând toate procesele tehnologice.

Avem 29 vizitatori și nici un membru online

Submit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to BobrdobrSubmit to MoymirSubmit to OdnoklassnikiSubmit to Vkcom