Get Adobe Flash player

Emisia în direct str. C. Stamati, 2/1

Emisia în direct str.Vierilor, 23

companyIn prezent compania Stilconstruct, dispune de echipamente şi utilaje proprii de ultimă generaţie, care poate suplini orice cerinţă a clienţilor. Folosirea în lucrărilor de betonare a aditivilor prestate de companiile europene, oferă posibilitatea de a efectua lucrările practic la orice temperatura a mediului înconjurător.

De asemenea tehnica performantă ne oferă posibilitatea de a îndeplini lucrările de betonare de la fundament până la orice înălţime, în cazul construcţiilor industriale. O atenţie deosebită se atrage construcţiilor industriale unde sunt prezente cerinţe avansate faţă de lucrările de betonare, din cauza greutăţilor şi mijloacelor tehnice care vor fi amplasate în cadrul construcţiilor industriale sau substanţelor agresive care vor interacţiona cu suprafeţele betonate. Toate aceste cerinţe se suplinesc uşor datorită tehnicii, materialelor calitative şi experienţei vaste acumulată de personalul companiei.

 

Avem 34 vizitatori și nici un membru online

Submit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to BobrdobrSubmit to MoymirSubmit to OdnoklassnikiSubmit to Vkcom